Yüz-Boyun-Dekolte Mezoterapisi

Mezolifting yada Yüz Mezoterapisi Nedir?

Yüzde yılların ve güneş hasarının etkisiyle ortaya çıkmış kırışıklara uygulanabileceği gibi henüz hasarlanmamış deride var olan iyilik halini koruma amacıyla da uygulanabilen mezoterapidir.

Mezolifting, Yüz Dışında Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Mezolifting, yüz dışında boyun, dekolte, eller başta olmak üzere genetik alt yapıda çevresel faktörlerle hasara uğramış yada uğrama ihtimali yüksek tüm vücut bölgelerine uygulanır.

Mezolifting de Hangi Etken Maddeler Kullanılır?

Mezolifting ve yüz mezoterapisinde kullanılacak ilaç yada ilaç karışımlarını uzman hekim kişinin ihtiyacını saptayarak belirler. Mezoliftingde vitaminler, mineraller, aminoasitler, koenzimler, antioksidanlar, hyaluronik asit, somon DNA, DMAE gibi maddeler kullanılır. Antioksidanlar dokudaki oksidatif stresle mücadele ederken, vitaminler ve mineraller yapının kuvvetlenmesinde, aminoasitler protein zincirlerinin oluşmasında görev alırken somon DNA ve DMAE dokunun kolajen rezervinin artırılmasında rol oynar. Hyaluronik asit ise derinin nem tutma kapasitesini arttıran bir doku yapıtaşıdır.

Mezolifting Nasıl Uygulanır?

Mezolifting ya da yüz mezoterapisi kişiye uygun hazırlanan karışımın ince, küçük iğnelerle küçük miktarlar halinde enjeksiyonu yoluyla uygulanır.

Mezolifting Uygulaması Acı Verir mi?

Mezolifting ya da yüz mezoterapisi, uygulama öncesi, uygulama alanına lokal anestezik kremlerin sürülmesi ve 15-30 dakika bekletilmesi ile oldukça acısızdır.

Mezolifting Etkisi Ne Zaman Başlar?

Mezolifting ya da yüz mezoterapisinin vitamin ve mineral içeriği ilk uygulamadan itibaren derinin stresinin azalması şeklinde kendini gösterir. Hyaluronik asit kuru bir derinin derhal su tutma kapasitesini arttırır ve daha nemli ve sağlıklı görünmesini sağlar ancak doku yapılandırıcı ve kolajen stimüle edici etkinin dokuda daha uzun zamanda oluşması beklenir.

Mezolifting ya da Yüz Mezoterapisi Kaç Seans Uygulanmalıdır?

Mezolifting ya da yüz mezoterapisi seans sayısı uygulama yapılacak dokuya göre belirlenmekle birlikte 7-15 gün aralıkla uygulanacak şekilde, ortalama 4-6 seansdır. Sonrasında takip edilerek idame seansların eklenmesi etkinliği artıracaktır.

Şimdi Ara!
Harita